12 legi ale karmei, despre care cunosc foarte puțini oameni

Karma – sunt acțiunile unei persoane și consecințele acestora, care până la urmă determină destinul fiecăruia. Karma ne ajută să înțelegem adevăratul sens al vieții și să facem unele concluzii. ”Nu putem scăpa de consecințele acțiunilor noastre” – baza legilor karmice. Pentru a schimba viața spre bine, trebuie să acordați atenție acestor 12 legi ale karmei. Anume ele formează destinul unui om.

1. Legea supremă

Primești de la viață doar ceea ce ai investit în ea. Dacă vrei să fii fericit și iubit, trebuie să iubești și să-i tratezi pe alții cu respect și bunătate.

2. Legea creației

În viață, nimic nu se întâmplă de la sine, trebuie să faci ceva pentru asta. Fii tu însuți.

3. Legea evoluției

Pentru a merge mai departe, schimbă-te tu și încetează să-i mai schimbi pe alții. Îndată ce o persoană își schimbă gândurile, se vor schimba și factorii externi.

4. Legea umilinței

Pentru a schimba ceva, mai întâi trebuie să accepți acest lucru ca un dat. Încearcă să vezi în oameni doar binele. Concentrează-te pe prieteni și nu pe dușmani.

5. Legea responsabilității

Dacă ai în viață o problemă, atunci caută motivul în tine. Omul este o reflectare a lumii, iar lumea este reflecția noastră. Nimeni, cu excepția noastră, nu este responsabil pentru viața noastră.

6. Legea conexiunii

Fiecare din acțiunile noastre are consecințe. Pentru a obține un rezultat trebuie să începem să facem ceva. Pentru o navă care plutește pe apă fără o destinație, nici un vânt nu va fi potrivit. Pentru a atinge obiectivul dorit, sunt importanți absolut toți pașii, chiar și cei foarte mici. Trecutul, prezentul și viitorul sunt strâns legate între ele.

7. Legea concentrării

Concentrează-ți atenția pe un singur lucru important – valoarea noastră spirituală. Când te gândești la ceva măreț, este imposibil să ai și gânduri urâte.

8. Legea generozității

Dacă vrei să demonstrezi ceva, trebuie să fii sigur că ești pregătit să arăți acest lucru pe propriul exemplu. O persoană poate învăța pe alții doar având o experiență personală în acest domeniu.

9. Legea aici și acum

Nu regreta trecutul și nu ghici ce se va întâmpla în viitor. Trăiește cu prezentul. Trăiește fiecare clipă. Toate lururile frumoase trebuie să fie realizate aici și acum. Trecutul împiedică să apară ceva nou în viața ta.

10. Legea răbdării și a recompensei

Adevărata bucurie și fericire necesită o muncă imensă. Fă ceea ce trebuie să faci și fii sigur că vei fi recompensat pentru asta.

11. Legea schimbării

Până când nu-ți vei învăța lecția, viața te va pune mereu în aceleași situații, care te vor ajuta să-ți schimbi soarta. Totul merge înainte, totul se schimbă.

12. Legea inspirației

Omul primește atât cât merită și atât cât oferă. Ceea ce ai este rezultatul energiei și emoțiilor pe care le-ai investit chiar tu în acest lucru și importanța care o dai tu acestei experiențe. Tot ce este făcut cu dragoste – inspiră tot Universul!