18 exemple din care am înțeles 100 % diferența dintre oamenii de 20 și 30 de ani

La 20 de ani viața este interesantă, plină evenimente, schimbări majore și alegeri de care depinde viitorul fiecăruia din noi. La această vârstă tinerii cunosc oameni noi și culturi diferite, își fac prieteni, se îndrăgostesc, învață, decid să-și întemeieze o familie, se angajează, călătoresc… Au foarte multe opțiuni și uneori nici nu mai știu ce să facă. Cel mai important este ca aceste alegeri să fie corecte, pentru ca atunci când vor ajunge la 30 de ani să nu regrete faptele pe care și le-au asumat la 20 de ani.

V-ați gândit vreodată cum se transformă viața în doar 10? Cu siguranță se vor schimba multe chestii majore sau mai puțin importante. La 20 de ani știm că avem toată lumea la picioarele noastre și putem face orice, pe când la 30 de ani deja avem o perspectivă clară asupra vieții și un plan stabilit. Dar pentru a vă pregăti sufletește de unele din aceste schimbări am decis să vă propunem câteva imagini foarte reprezentative, care ilustrează micile diferențe de percepție a vieții la diferită vârstă.

La 20 de ani ne bucurăm de viață, mergem la culcare la 2 noaptea. După câteva ore de somn ne trezim, ne spălăm și mergem la muncă. Și deodată, ne pomenim că avem deja 30 de ani. Din toate petrecerile la care mergeam altă dată au rămas doar zilele de naștere a copiilor.

Diferența dintre etapele vieții a fost ilustrată perfect de către Bored Panda, care ne prezintă 18 de benzi desenate. Ele vă vor pregăti pentru viitor sau vă vor aminti despre tinerețea fără griji – în funcție de vârsta pe care o aveți acum!

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.