Această gimnastă a încins spiritele dansând pe muzica lui Michael Jackson. A obținut cel mai înalt scor și 1.000.000 de vizualizări în YouTube

Gimnastele sunt unele dintre cele mai incredibile sportive. Ele demonstrează puterea, flexibilitatea și rezistența corpului lor, impresionând publicul care privește cu mare atenție și admirație elementele amețitoare. Din an în an performanțele gimnastelor ne amintesc tot mai mult de artă decât de sport. Cel mai probabil în curând nu vom mai merge la stadioane pentru a le admira, ci în sălile de concerte!

Această domnișoară, Kaitlyn Ohashi, a adăugat un sens nou cuvântului „gimnastică”. Observăm că ea se dedică complet ocupației sale și prestația ei este una impecabilă!

Kaitlin a apărut în fața publicului și imediat a răsunat cântecul lui Michael Jackson și ea și-a început evoluția. Echipa fetei și-a încrucișat degetele în semn de susținere pentru ea. Și ea a făcut totul impecabil! Membrii juriului au apreciat la maximum prestația gimnastei, iar în sală au izbucnit ropote de aplauze!

Mulți cântăreți și dansatori l-au imitat pe Regele Popului, dar în cazul gimnastelor acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată!

Vedeți declarația fetei din videoclipul de mai jos. La min. 1.25 începe momentul cel mai interesant!


Ce părere aveți despre prestația domnișoarei? Dacă v-a impresionat, distribuiți ca să vadă și prietenii Dumneavoastră!