Aflați viitorul chiar acum! Treceți testul cu curaj!

Omul după caracterul său este o ființă extrem de curioasă. De aceea, mulți dintre noi se întreabă ce ne așteptă în viitor. Pentru a afla ce va pregătit soarta pentru viitorul apropiat nu este nevoie să mergeți la un clarvăzător și să irosiți sume enorme de bani. Aveți nevoie de doar câteva minute pentru a trece un test simplu și răspunsurile nu vor întârzia să apară.

Pentru un rezulta veridic, trebuie să urmați câteva reguli simple:

– așezați-vă comod pe un scaun sau fotoliu;

– relaxați-vă și distrageți atenția de la gândurile negative;

– adresați-vă întrebarea ”Ce a pregătit viitorul pentru mine?”;

– priviți imaginea;

– stabiliți care este imaginea ce ați văzut-o din prima.

Aflați ce a pregătit viitorul după imaginea pe care ați văzut-o prima:

1. Luna. Aceasta vestește un eveniment plăcut în viitorul apropiat. Probabil, schimbările spre bine vor avea loc la serviciu, precum ridicarea pe scara ierarhică sau majorarea salariului. De asemena, luna este ”apărătorul” persoanelor creative și a celor de artă. Hobby-ul dvs ar putea să se transforme într-o bună sursă de venit.

2. Un cuplu. În curând vă veți întâlni sufletul pereche. Acesta poate fi atât partenerul, cât și un prieten sau mentor. Probabil nu-l veți recunoaște din prima. Această persoană va fi una simplă sau poate chiar iritantă pentru dvs. Doar după ce vă veți cunoaște mai bine, veți aprecia calitățile acestui om.

3. Craniu. Acesta vestește o încercare dură sau un accident. Veți trăi un adevărat șoc, dar veți rămâne nevătămați. Acest eveniment vă va preda o lecție prețioasă de viață, pe care nu o veți uita niciodată. Datorită acestei lecții vă veți schimba punctele de vedere și veți aranja prioritățile într-un  mod diferit.

Chiar dacă prognoza pentru viitor nu vă este pe plac, nu este cazul să vă întristați. Nu uitați, să fiți preîntâmpinați înseamnă să fiți înarmați.