Alege două din aceste obiecte magice și-ți vei afla trăsăturile cele mai puternice a caracterului!

Testul ”Obiectele magice” este o șansă unică de a petrece o ședință ”virtuală” la un psiholog. Cu ajutorul acestuia vă veți putea construi un portret psihologic complet sau chiar să aflați ceva nou despre propria persoană.

Cum să treceți testul psihologic? 

Pentru a efectua această sarcină, aveți nevoie să:

– Vă concentrați complet asupra testului;

– Înlăturați toate bruiajele sonore din jur;

– Inspirați adânc de 3 ori, apoi să priviți imaginea cu obiecte;

– Alegeți din toate doar 2 obiecte pe plac.

Aflați caracterul vostru adevărat 

Descrierea de mai jos a obiectelor reflectă calitățile adevărate a caracterului dvs. Dacă ați întâlnit o trăsătură nouă, nu vă grăbiți să o ignorați. Studiați-o cu atenție, poate este una din calitățile dvs la care nu atrageți suficientă atenție.

1. Bagheta magică: sunteți o personalitate perspicace, isteață și șiretă. Datorită acestor calități, la muncă sunteți un adevărat profesionist, iar familia este puternică.

2. Pălăria conducătorului: sunteți încrezut în sine, cu maniere aristocratice, răbdător și cu un foarte bun gust.

3. Covorul zburător: acest obiect reflectă dorința de noi aventuri. Sunteți o personalitate curajoasă și comunicabilă, ce are o părere foarte bună despre sine.

4. Șervețel dantelat: sunteți o personalitate ce prețuiește confortul și are un gust bun. Prețuiți familia și sunteți foarte grijuliu față de cei dragi.

5. Ghemul de ață: acest obiect îl aleg oamenii creativi, cu o fantezie foarte bogată. La fel, este preferat de persoanele naive și credule, ce nu s-au maturizat emoțional.

6. Mărul fermecat: sunteți un lider, încrezut în sine, sigur de capacitățile ce le posedați.

7. Oglinda de argint: cel mai des aceasta este aleasă de persoanele ce se iubesc pe sine, sunt egoiste și concentrate doar pe propria persoană. Acestea nu au obiceiul să poarte de grijă celorlați.

8. Sfera magică: acest obiect indică faptul că posedați capacități extrasenzoriale. Dacă le veți dezvolta, veți putea folosi calitățile speciale în folosul celor din jur.

9. Sabia: aceasta este cel mai des preferată de oamenii cu o fire mai agresivă sau de cei ce poartă pică cuiva.