Alege ziua ta de creație și îți vei afla dorințele secrete!

Dacă ești curios să înveți niște lucruri a lumii subconștiente, pentru a avansa, testul dat vă va ajuta în această întrebare. Dacă alegi intuitiv ziua de creație, vei descoperi dorințele secrete și cele ascunse a spiritului. Cunoștințele acumulate te vor ajuta la rezolvarea unor probleme psihologice și vor deveni un nou pas în creșterea personală.

Cum treci testul ”Alege-ți ziua de Creație”?

Biblia spune, că Dumnezeu a creat pământul în 6 zile. Iar ”coroana” lucrării Domnului este omul. Selectând una din cele 6 zile din imagine, veți primi o informație detaliată despre ceea ce vă lipsește cu adevărat în această etapă de dezvoltare și în ce direcție ar trebui să lucrați. Ca să obțineți un rezultat corect, este nevoie doar de încrederea în intuiția dvs. Alegeți una din cele 6 imagini și aflați secretul.

Care este ziua ta și ce indică aceasta alegere? Ești gata să afli adevărul?

1.Prima zi de creație: Această alegere indică faptul că nu aveți suficient flux de vitalitate. Adică, sunteți epuizați moral. Învățați-vă cum să vă reîncărcați rezervele de energie pozitivă. Petreceți cât mai mult timp la natură, în aer liber. Bucurați-vă cât mai des de ceea ce aveți și nu pierdeți în zadar potențialul dvs.

2. Ziua a doua de creație: Această alegere vă indică faptul că nu aveți suficientă comunicare calitativă. Majoritatea oamenilor din jurul vostru nu vă împărtășesc interesele, iar rudele nu vor să vă susțină. Soluția perfectă este să extindeți cercul de comunicare și să vă luați rămas bun de la cei care vă bârfesc.

3. Ziua a treia de creație: Această alegere vă indică faptul că aveți nevoie de o repornire completă. Este timpul să vă înțelegeți pe sine însuși și să identificați priorități noi în viață. Acest lucru va contribui la construirea unei strategii eficiente, ca să alegeți o cale potrivită în viitor.

4. Ziua a patra de creație: Aveți nevoie de aprecierea altor oameni și atitudinea lor pozitivă față de dvs, ca să vă determine în mare măsură stima de sine. Aceasta este o cale falsă, care nu contribuie la dezvoltarea personală, ci doar împiedică potențialul dvs adevărat. Încetați să vă bazați pe opiniile altora. Vă îndemnăm să vă concentrați pe sentimentele voastre proprii.

5. Ziua a cincea de creație: Subconștient căutați să controlați oamenii din jurul vostru și să vă impuneți părerea. Acest fapt afectează negativ relația dvs cu cei din jur. Împăcați-vă cu circumstanțele și acestea se vor rezolva în cel mai bun mod.

6. Ziua a șasea de creație: Credeți că toată lumea din jur este împotriva voastră și aveți nevoie de protecție. Aveți încredere în univers și schimbați-vă părerea despre viață, ca să nu mai aveți nevoie de susținerea altora.