Cele 5 tipuri de personalități – din care categorie faceți parte?

Sunteți curioși să aflați tipul dvs de personalitate? Dacă doriți să învățați ceva nou despre dvs sau să vă schimbați viața spre bine, mai întâi trebuie sa înțelegeți care sunt cele 5 tipuri de personalități și căruia aparțineți. Psihologii nu în zădar din prima zi de lucru cu pacientul petrec testul asociativ. Datorită acestuia, specialistul poate afla mai multe despre persoana în cauză și poate ajuta într-un mod mai eficient.

Cum sa treci un astfel de test? 

Există doar câteva reguli de urmat:

– priviți imaginea nu mai mult de 5 secunde;

– alegeți imaginea în care vă regăsiți;

– nu priviți răspunsurile în prealabil (de altfel, testul nu va avea efect pozitiv).

Testul vă va evalua mai întâi caracterul și vă va ajuta să vă identificați punctele slabe. Dacă veți primi răspunsurile ca niște sfaturi, puteți începe o cale spre succes.

Care imagine ați ales?

1. Sunteți plin de dragoste pentru lumea din jurul vostru. În natură te simți cu adevărat un om liber. Instinctele naturale trăiesc în sufletul dvs. Anume aceste instincte vă ajută să faceți față multor dificultăți. Uneori vă lipsește liniștea și pacea sufletească, fapt ce vă trezește furia. Trebuie să învățați să controlați aceste furii.

2. Sunteți o victimă, care este gata pentru orice pentru bunăstarea celor dragi și a rudelor. Sunteți satisfăcut și plin de energie, după binele făcut. Din păcate, mulți din jurul vostru pot profita de dvs în scopuri egoiste, datorită bunătății dvs. Înarmați-vă cu încredere de sine și învățați-vă să refuzați unor oameni.

3. Sunteți o persoană foarte sensibilă și un ascultător minunat. Vă este confortabil să fiți singur. Oamenii care vă cunosc, sunt cei mai norocoși. Sunteți un interlocutor interesant și veniți mereu în ajutor. Trebuie să fiți mai prietenos cu alte persoane.

4. Sunteți o fire puternică, care este întotdeauna gata să meargă până la capăt. Nu vă este frică de dificultăți și nu veți fi niciodată umiliți în fața nimănui. Mândria este minusul tău mare. Din cauza aceasta, ați ratat multe șanse de auto-realizare. Lucrați puțin la acest capitol.

5. Puteți rezolva orice dispută, puteți împăca pe oricine și în general, scopul dvs în viață este armonia. Sunteți o fire foarte sensibilă și empatică. Deseori ”zburați prin nori” și din această cauză ratați unele momente importante din viață.

Dacă persoana își cunoaște neajunsurile, devine mai puternică. Aveți șansa să deveniți mai buni și viața dvs va căpăta culori noi.