Dacă visați unul din aceste 10 lucruri, nu trebuie să le ignorați în niciun caz

Jung spunea că prin visele sale, omul își poate înțelege subconștientul și propria lume interioară. Cercetătorii au demonstrat că creierul nostru reacționează la întâmplările din vise întocmai ca și la întâmplările din viața reală.

Un vis ne poate explica ce ne deranjează cel mai mult și în ce direcție trebuie să mergem în continuare.

Iată 10 vise pe care n-ar trebui să le ignorați niciodată.

1. Zbor în vis

Zborul simbolizează libertatea și independența, anume asta e ceea de ce aveți nevoie. Dacă în vis cădeți în timpul zborului, înseamnă că în viața reală veți trece prin anumite încercări.

2. Cascadă

Cascada simbolizează curățirea și rezolvarea problemelor și a viciilor. S-ar putea ca în viitorul apropiat să reușiți să învingeți anumite ispite și obiceiuri care vă creează probleme.

3. Dinți

Dacă visați că cineva vă scoate dinții, atunci vă este frică să pierdeți o persoană dragă. Dacă dinții cad singuri, probabil sunteți derutat și nu știți încotro s-o luați. Ați visat dinți stricați? S-ar putea să aveți probleme de sănătate.

Dacă visați lipsa unui dinte, asta înseamnă o pierdere a energiilor vitale și o îmbătrânire prematură.

4. Moarte

Ați visat propria moarte? Înseamnă că veți trăi o viață îndelungată! Ați văzut în vis moartea unui om drag? Nu vă faceți griji, el va avea o viață lungă și fericită.

5. Graviditate

Ați visat că sunteți însărcinată? S-ar putea ca în timpul apropiat chiar să așteptați un copilaș! Ați visat că fiica dvs. e însărcinată? Înseamnă că veți avea împreună multe clipe fericite.

Ați visat că mama e gravidă? Asta simbolizează unificarea familiei. Ați visat că vreți să scăpați de copil și să faceți avort? S-ar putea să treceți prin decepții în relația cu cineva drag.

6. Case

Mulțimea de case frumoase și îngrijite semnifică bunăstare și înflorire. Dacă visați case părăsite sau distruse, s-ar putea să aveți probleme în familie sau la serviciu.

Iată alte câteva indicii în cazul în care visați anumite clădiri:

–spital: e timpul să luați un concediu

–centru comercial: irosiți prea mulți bani

–instituție de învățământ: veți face o descoperire surprinzătoare

–cămin studențesc: s-ar putea să vă mutați în timpul apropiat

–închisoare: ați încălcat sau veți încălca legea din neatenție

7. Bani

Ați găsit bani în vis? Vă așteaptă mici probleme, pe care le veți rezolva cu succes. Urmează anumite schimbări spre bine.

Ați visat că ați cheltuit mulți bani? Nu e un semn bun. În schimb dacă primiți aur, veți avea o perioadă de succes în timpul apropiat.

Ați pierdut bani în vis? S-ar putea să aveți probleme la serviciu. Numărați o sumă mare de bani? Înseamnă că sunteți aproape de a atinge scopul mult dorit.

8. Trădare

Visele cu trădare prevestesc schimbări mari în viață. E timpul să analizați prioritățile și să puneți un accent mai mare pe familie.

9. Foc

Focul simbolizează lumină și căldură. Dacă visați că aprindeți focul, vă așteaptă o surpriză plăcută. Încercați să stingeți focul? Probabil aveți un serviciu stresant, dar munca asiduă vă va face să aveți câștig de cauză. Ați visat că vă arde casa? Vă așteaptă un mare succes în ceea ce faceți.

10. Nuditate

Nuditatea simbolizează neputința. Când sunteți fără haine, vă simțiți vulnerabili și neajutorați. Poate sunteți într-o relație în care vă este frică să fiți sinceri până la capăt. Sau poate aveți un secret și vă este frică să nu îl afle cei din jur.

Care din aceste lucruri le visați cel mai des?