De ce Scorpionul este cel mai important semn al Zodiacului, „îngerul care dansează în întuneric”

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Este un înger care dansează în întuneric și-i oferă lumii o nouă percepție în situațiile de criză.

Adâncimea percepției și capacitatea de a fi onest este evidenta pentru toată lumea cu care va intră în contact. Anume în această profunzime constă puterea lui.

Dar este înconjurat de răni și cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emoții, înțelegând durerea ca nimeni altcineva.

Scorpionul este simbolul suferinței și al depășirii greutăților. În ciuda întunericului care-l înconjoară, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a ieși la lumină și de a începe de la capăt.

Simbolul inițial al Scorpionului este Șarpele care semnifică reînnoire și renaștere. La fel ca șarpele, Scorpionul îşi aruncă pielea în diferite perioade ale vieții, dorind, în subconștientul său, să se reînnoiască.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine în toate, având voință, răbdare, perseverență și capacitatea de a înțelege rapid și corect esența lucrurilor. Indiferent de situație Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o forță și o emotivitate inegalabile.

Fiind un semn acvatic, Scorpionului îi este familiară partea sensibilă a vieții. Este plin de compasiune și grijă, dar și predispus spre suferință, durere și singurătate. Spre deosebire de Pești și Raci el reacționează mai dur în situațiile extreme.

Scorpionul ajunge acolo unde alții pur și simplu nu pot ajunge. Simte oamenii și ceea ce aceștia încearcă să ascundă. El acceptă partea întunecată a tuturor, pentru că înțelege că aceasta este o parte integrantă a firii omenești.

Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a-și păstra secretele, dar după ce veți reuși să-i căpătați încrederea, nu va mai avea secrete. Întotdeauna reușește să afle totul, așa că nu veți putea ascunde ceva de acest nativ. Încercarea de a-l înșela este imposibilă.

Oamenii din acest semn zodiacal lucrează, de obicei, ca psihologi și psihoterapeuți, deoarece înțeleg profunzimea personalității umane.

În ceea ce privește relațiile, Scorpionul va reuși să vă schimbe ideile pentru totdeauna. Conexiunea pe care o veți crea cu el vă va ajuta să pătrundeți în esența lucrurilor.

Fiind obiectul pasiunii sale, vei simți pe deplin gelozie, monitorizare și posesie. Dar, pe de altă parte, Scorpionul se atașează ușor și-i este fidel partenerului. Are capacitatea de a înțelege oamenii pe care îi iubește la cel mai profund nivel.

În ciuda capacității sale de a-i înțelege foarte bine pe oamenii pe care îi iubește, Scorpionul rămâne singuratic. Uneori poate fi neîncrezător și pretențios, deoarece observă ceea ce ceilalți nu reușesc să vadă. În anturajul său vor nimeri doar cei aleși!

Încercați să fiți speciali pentru Scorpion!