Forma degetului mare poate spune multe despre caracterul tău

Este important!

Există legături foarte strânse între trăsăturile noastre fizice și cele de caracter. Aspectul fizic și trăsăturile noastre unice joacă un rol important în formarea personalității și pot spune multe lucruri despre noi.

Să vorbim despre degetul mare deoarece se consideră că acesta deține informații despre energia și forța vitală a unei persoane. Studiul dat ia în calcul nu doar forma degetului, ci și dimensiunea și flexibilitatea falangelor sale.

5 tipuri de degete.

1. Tipul A: partea superioară este mai mare decât cea inferioară.

Dacă forma degetului mare este aceasta, atunci credo-ul Dumneavoastră este perfecționismul. Tindeți mereu să atingeți noi culmi. Dorința de a reuși nu vă lasă în pace și sunteți mereu preocupați de aspirațiile voastre. Sunteți o fire modestă fapt pentru care cei din jur vă apreciază.

2. Tipul B: partea inferioară a degetului mare este mai mare decât cea superioară.

Cu o astfel de formă a degetului mare nu veți promite niciodată nimănui stelele de pe cer. Vă faceți lucrul calm și vă țineți de cuvânt. În plus sunteți siguri de faptul că fericirea constă din lucruri mici.

Sunteți realist, dar totodată aspirați spre idei mărețe. Întotdeauna vă îndepliniți îndatoririle față de cei care depind de Dumneavoastră. Bogăția nu constă în bani, ci în mărinimie.

3. Tipul C: ambele falange sunt de aceeași dimensiune.

Sunteți persoana care caută mereu echilibru. Tindeți spre armonie și uniți mereu oamenii și pe lângă aceasta găsiți binele acolo unde este rău și frumosul în urât.

Dacă veți eșua, veți găsi mereu o soluție. Datorită voinței și puterii Dumneavoastră sunteți o persoană demnă de urmat.

4. Tipul D: degetul flexibil.

Dacă aveți un deget flexibil, atunci sunteți o persoană care se adaptează bine circumstanțelor, sunteți prima care simte schimbarea și se modifică odată cu aceasta.

Sunteți foarte flexibil și vă deosebiți prin abilitatea de a schimba opiniile bazându-vă pe fapte noi. Aveți o minte deschisă care se poate adapta după cum este necesar ca să vă atingeți obiectivele.

Aceasta este o calitate pe care puțini o au și vă oferă avantajul de a supraviețui chiar și în cele mai dificile condiții.

5. Tipul E: degetul mare nu este flexibil.

Dacă nu aveți un deget flexibil, atunci sunteți încăpățânat și vă străduiți să dominați. Vă țineți mereu de cuvânt. Nu veți refuza niciodată să oferiți ajutor cuiva și cei din jur pot avea încredere deplină în Dumneavoastră.

Încăpățânarea care vă caracterizează nu este un defect, deoarece nu este lipsită de sens, ci se bazează pe fapte și idei bine gândite.

Credeți în chiromanție?