Forma nasului dezvăluie caracterul persoanei. Pariu că așa este!

Încă o „oglindă a sufletului”.

Aveți obiceiul să analizați fețele oamenilor ca să vă dați seama la ce vă puteți aștepta de la ei? Cel mai probabil că ați făcut acest lucru și nu o singură dată.

Aceasta nu înseamnă că judecați oamenii doar după aparențe, dar că subconștientul Dumneavoastră face anumite concluzii bazându-se pe comunicarea anterioară cu diferite tipuri de persoane.

Astăzi ne vom opri asupra legăturii dintre forma nasului și personalitatea noastră.

1. Nasul nubian.

Nasul este drept, cu vârful îndreptat în jos, ca o ramură supraîncărcată cu fructe. Se știe că persoanele cu un astfel de nas sunt destul de curioase și expresive.

Sunt optimiste și extrem de interesate să învețe ceva nou. Smerenia lor îi deosebește de ceilalți și modul în care își exprimă gândurile este unul cu adevărat impresionant.

2. Nasul grecesc.

Acest nume provine de la sculpturile antice grecești, este drept și ascuțit. Persoanele cu un astfel de nas sunt inteligente și extrem de pragmatice.

Fidelitatea este o altă trăsătură care îi definește pe acești oameni, dar mai au o calitate care îi caracterizează: capacitatea de a păstra secretele.

Mai degrabă ar muri decât să pară că sunt persoane de neîncredere sau bârfitoare. Nu se vor destăinui niciodată celor care nu merită încrederea lor.

3. Nasul cârlig (acvilin).

Fiind asemănător cu ciocul unei păsări, acest tip de nas este încovoiat de la baza osului nazal până la vârf. Persoanele cu această formă a nasului – sunt încăpățânate, gânditoare și profunde.

Își apără cu pasiune viziunile și nu se tem să-și asume riscuri. Însă calitatea care îi distinge cu adevărat este dedicația. Gândirea lor creativă și înțelepciunea îi face diplomați unici.

4. Nasul curbat.

Deși este asemănător cu nasul cârlig, acest tip de nas are vârful mai ascuțit. Persoanele cu acest nas devin manageri excelenți. Ei sunt capabili să gestioneze, sunt organizați și ar trebui să le urmăm mereu exemplul.

Acești oameni țin mult la cariera lor, dar au grijă și de cei dragi. Singurul lucru pe care îl urăsc este trădarea.

5. Nasul buton.

Scurt și grațios, acesta este unul dintre cele mai răspândite tipuri de nas. Dar oamenii cu această formă a nasului pot fi foarte diferiți!

Fiind hotărâți și spontani, aceștia participă, de obicei, la diferite activități. Sunt eficienți și își folosesc foarte rațional timpul.

Deciziile lor se bazează pe sentimente, însă pe parcursul vieții învață să înțeleagă ce obiective ar trebui să urmărească și la care să renunțe. Deseori obțin ceea ce-și doresc.

6. Nasul drept.

Acest tip de nas se deosebește prin aripile nazale late și vârf rotunjit fiind mai drept decât celelalte tipuri. Se știe că oamenii cu acest tip de nas își controlează emoțiile.

Sunt empatici, extrem de răbdători și calmi și nu se supun provocărilor.

Unicul caz când își pot pierde cumpătul este atunci când cineva îi amenință pe cei dragi.

7. Nasul concav.

Oamenii cu un astfel de nas sunt cei mai sensibili și mai buni. Sunt foarte receptivi, inclusiv fată de durere, dar nu-și manifestă niciodată emoțiile în public.

Acești oameni cu zâmbet pe față, poartă chiar și cele mai grele poveri şi totuși vor fi primii care oferă ajutor, dacă cineva va avea nevoie. Altruismul este trăsătura lor distinctivă.

8. Nasul strâmb (care are o cocoașă mare pe punte).

Septul nazal este proeminent, iar vârful este rotunjit. Spre deosebire de ceea ce sugerează numele, oamenii care au un nas strâmb sunt cunoscuți ca fiind foarte simpli.

Sunt ascultători și observatori buni, așa că înțeleg mai mult decât oricine altcineva. Asemenea persoane sunt prieteni și parteneri excelenți, pentru că, de obicei, analizează cu atenție și precauție înainte de a-și forma o părere.

V-ați recunoscut în vreo descriere?