Forma urechilor îți dezvăluie caracterul!

Forma urechii determină anumite trăsături despre personalitatea fiecărui individ. Datorită acestui fapt, puteți afla calitățile și tipul de caracter a unei persoane, chiar dacă nu vă cunoașteți. Specialiștii au făcut o clasificare a formelor de ureche și au prezentat pentru fiecare caz semnificațiile respective.

Ce trăsături de caracter ne indică forma urechii?

Dacă veți cunoaște aceste caracteristici de bază, veți putea alcătui un portret psihologic complet al unei persoane necunoscute. Tot de ce aveți nevoie este să studiați atent forma urechii. Iată diferențierea de bază:

1. Urechea dreaptă are o formă și mărime diferită de cea stângă. Această caracteristică individuală ne indică o fire contradictorie, ușor vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Persoana deseori își schimbă opinia și are tendința să ia decizii extreme.

2. Urechi situate mai jos. Acestea ne indică o fire ambițioasă și insistentă, ce cel mai des este destul de încăpățânată.

3. Urechi situate mai sus. Denotă o persoană inteligentă, cu un spirit de observație foarte bine dezvoltat. Aceasta deseori are o carieră de succes și este independentă financiar.

Dacă veți observa atent forma urechii dvs sau a prietenilor, veți remarca încă o trăsătură bine accentuată – forma urechii externe este diferită la fiecare. Anume aceasta ne poate dezvălui și temperamentul individului. O caracteristică distinctă a urechii externe este lobul. Forma lobului ne poate vorbi atât despre temperament, cât și despre preferințele în alegerea unui partener. Psihologii clasifică forma lobului în 4 categorii:

1. Lob masiv. Vizual, lobii par lungi și mai lați. Denotă o fire iubitoare, ce se bucură de o atenție sporită la persoanele de gen opus. Este o persoană comunicabilă, ce face foarte ușor noi cunoștințe.

2. Lob mai lung. Acesta indică o fire frivolă și nestatornică, ce adesea își alege partenerul pripit. O astfel de persoană nu reușește să construiască relații de lungă durată, deoarece își pierde foarte repede interesul față de partener. Mereu își dorește ceva nou.

3. Lob foarte mic. Acesta caracterizează o persoană monogamă. Este foarte grijulie, fidelă, ce prețuiește sacrificiul de sine. Pentru această persoană interesele partenerului mereu sunt prioritare față de ale sale proprii. Are o familie puternică și este un părinte foarte bun.

4. Lob despicat. Este o trăsătură ce caracterizează o persoană frivolă și nestatornică. Aceasta este egoistă, mereu își poartă de grijă, fără a-i observa pe cei din jur. Își schimbă mereu punctul de vedere și nu-i place să accepte compromisul.

Acum știți cum să descifrați caracterul și cele mai proeminente trăsături a unei persoane după forma urechilor.