Găsește asasinul în imaginea de mai jos și află nivelul tău de inteligență!

Testul ”Găsește asasinul” vă ajută să vă apreciați capacitățile și să aflați cât de bine ați dezvoltat spiritul de observație. Dacă acceptați provocarea, urmăriți regulile de mai jos și treceți testul cu succes.

Pentru a găsi asasinul din imagine, aveți la dispoziție doar 3 minute, de aceea este cel mai bine să folosiți un ceas cu alarmă. În acest timp, trebuie să:

– studiați cu atenție imaginea în ansamblu: pe partea stângă aveți locul crimei, iar pe cea dreaptă – toți suspecții;

– aflați care din cei 4 suspecți este asasinul.

Dacă nu ați sesizat cauze obiective pentru a găsi asasinul, vă recomandăm să aveți totală încredere în intuiția dvs. Deseori, doar datorită intuiției acest test este trecut cu brio.

Aflați rezultatul

După părerea dvs, asasinul este:

1. Domnul în cămașă albastră, ce stă cu spatele: din păcate ați greșit, dar cu siguranță aveți un potențial intelectual înalt. Probabil ar trebui să mai lucrați la dezvoltarea spiritului de observație și rezultatele nu vor întârzia să apară.

2. Domnul în cămașă roz: dacă credeți că acest personaj este asasinul, spiritul dvs de observație este la un nivel minim. Dacă veți lucra asupra dezvoltării nivelului intelectul, cu siguranță veți face față acestui rebus.

3. Călugărița: dacă ați ales acest personaj, probabil nu aveți șansa să deveniți un detectiv adevărat. Acordați mai mult timp rezolvării rebusurilor de diverse tipuri.

4. Domnul în cămașă roșie: felicitări, ați identificat corect asasinul. Nivelul dvs de inteligență este înalt și spiritul de observație e foarte bine dezvoltat. Evident, ați notat faptul că doar pe masa acestui personaj lipsește cuțitul.

Acum cunoașteți cât de bine aveți dezvoltate capacitățile unui detectiv adevărat. Nu vă întristați dacă nu ați găsit asasinul din prima. Cu siguranță, deja cunoașteți asupra căror calități mai trebuie să lucrați.