Iată ce le determină pe diferite semne zodiacale să nu mai iubească

Fiecare are propriile sale limite.

Oare ce ne face să „trăim fericiți până la adânci bătrâneți”? Sau de ce spunem: „Te voi iubi până la ultima mea suflare”?

Dragostea este o putere divină care ne face viața mai bună. Anume acest sentiment ne face să credem, să visăm, să tindem spre fericire. Dragostea este bună și răbdătoare, ea vindecă și iartă, ne face mai buni.

Oare din ce cauză dispare dragostea? S-ar putea prezice și evita acest lucru?

Și când ar putea renunța la dragoste fiecare semn zodiacal?

1. Zodia Berbec: Te voi iubi până mă vei trăda.

Berbecul este protejat de planeta Marte, planeta zeului războiului. Fiecare zi din viața lor este comparabilă cu un mic război, ei sunt gata să lupte până la urmă, dar pentru ce anume o știu doar ei. Pe lângă aceasta Berbecul simte întotdeauna necesitatea să concureze cu cineva.

Dacă partenerul Dumneavoastră este un reprezentant al acestui semn zodiacal, oferiți-i posibilitatea să lupte mereu pentru ceva, doar în acest fel îl veți avea alături mult timp.

2. Zodia Taur: Te voi iubi până când îmi vei frânge inima.

Este foarte dificil să ajungeți să-i frângeți inima acestui semn zodiacal. Ei vor suferi, dar nu vor renunța.

Dacă ați câștigați încrederea Taurului, puteți să vă mândriți cu acest lucru. Dar indiferent de cât de răbdători sunt, trădarea este de ajuns și vă vor părăsi.

Nu-i criticați pe Tauri, dacă trebuie să faceți acest lucru, încercați să fiți cât mai delicați cu ei.

3. Zodia Gemeni: Te voi iubi până vei încerca să mă minți.

Vreți să încercați să vă jucați cu Gemeni? Nu este cazul! Nu veți putea concura cu maeștrii înșelăciunii.

Ei sunt cunoscuți pentru mintea lor ageră, protectorul Gemenilor este Mercur care este simbolizat de Hermes, zeul intelectului și al comerțului.

Reprezentanții acestui semn nu au nevoie de rivalitate, dar dacă simt că sunt înșelați, ei se răzvrătesc imediat.

4. Zodia Rac: Te voi iubi până mă vei părăsi.

Racul aparține Lunii și o are drept protectoare pe Artemis sau Diana. Nu este de mirare că ei au nevoie de compania altora.

Ei nu iubesc doar petrecerile zgomotoase, mai au nevoie uneori de singurătate. Iar o relație este o bună oportunitate pentru eu de a-și găsi un echilibru. De aceea au mare nevoie de încredere reciprocă.

Racul este politicos și atrage frecvent atenția. Dar nu trebuie să-l trădați deoarece are nevoie de încredere.

Lăsați-i să se simtă în siguranță și atunci veți înțelege că nimeni nu vă va iubi vreodată atât de mult. Dacă îl veți trăda, vă va părăsi cu ușurință.

5. Zodia Leu: Te voi iubi până mă vei face să mă simt ca un idiot.

Tot ce trebuie să știți despre Leu este că el este protejat de Soare, iar acesta este centrul tuturor! Prin urmare este evident ca astfel de oameni să fie geloși pentru reputația lor.

Nu-i insultați deoarece în acest caz își pierd încrederea. Vor înceta să iubească atunci când se vor simți umiliți. Încercați să evidențiați calitățile lor pozitive și să-i lăudați permanent.

Leul iubește adevărul, prin urmare știe foarte bine care sunt defectele sale, nu trebuie să i le arătați. Vrea doar să aibă o persoană iubitoare alături, care să-l îmbrățișeze în momente dificile.

6. Zodia Fecioară: Te voi iubi până vei începe să mă minți.

Fecioara este copilul lui Mercur. Sunt critici și iubesc adevărul, nu încercați să-i înșelați, pentru că-și dau seama imediat.

Sunt obișnuiți să aibă încredere în oameni și să-i întâlnească pe toți cu inima deschisă. Sunt foarte sensibili, de aceea să nu vă mirați dacă vă vor părăsi după ce-i veți face să sufere.

7. Zodia Balanță: Te voi iubi până îmi vei distruge liniștea.

Sunt diplomați și pacificatori, pot încheia cu ușurință orice litigiu. Dacă le veți tulbura liniștea cu care sunt obișnuiți, pregătiți-vă de o inevitabilă.

Balanțele sunt copiii Afroditei, de aceea loialitatea lor nu poate fi pusă la îndoială. Ei vor face tot posibilul pentru a-și păstra dragostea, dar nu vor merge niciodată împotriva propriilor convingeri.

Nu-i criticați și nu ridicați vocea, lăsați-i să facă ceea ce consideră necesar.

8. Zodia Scorpion: Te voi iubi până vei începe să ai secrete.

Nu trebuie să concurați cu Scorpionii și nu încercați să creați probleme, spuneți-le mereu adevărul!

Nu contează dacă l-ați rănit, vă va iubi mereu. Doar ascunzându-i ceva, îi veți distruge pentru totdeauna sentimentele.

Fiți sinceri cu ei și vă vor respecta pentru curaj.

9. Zodia Săgetător: Te voi iubi până mă vei dezamăgi.

Ce trebuie să faceți pentru a scăpa de copiii lui Jupiter? Elementar! Pentru început este suficient să-i faceți să se plictisească.

De îndată ce vor simți că nu le puteți oferi ceva bun, vor dispărea din viața voastră.

Săgetătorul aspiră întotdeauna spre noi culmi, ceea ce înseamnă că are nevoie de sprijin. Și cine îl va putea ajuta, dacă nu persoana iubită?

Nu-l criticați dur, dar delicat și inteligent.

10. Zodia Capricorn: Te voi iubi până vei renunța.

Ei sunt copiii lui Saturn (reprezintă timpul). Sunt foarte buni în construirea oricărei relații, sunt cunoscuți pentru dragostea lor față de adevăr și sinceritate, prin urmare în relațiile cu Capricornul trebuie să alegeți ceea ce este mai bine pentru ambii.

Dacă veți înceta să luptați pentru fericire și visele voastre, Capricornul se va dezamăgi.

Încercați să depășiți împreună toate dificultățile și veți avea alături un partener de mare încredere.

11. Zodia Vărsător: Te voi iubi până vei deveni ca toți.

Vărsătorului îi place să aibă alături un partener cu calități unice, de aceea nu trebuie să vă pierdeți originalitatea. Demonstrați-i cele mai bune calități, încercați să obțineți ceea ce doriți și să fiți primul în toate.

Atunci veți putea fi 100% sigur că Vărsătorul nu vă va părăsi niciodată.

12. Zodia Pești: Te voi iubi până-mi vei distruge visele.

Peștii sunt foarte afectuoși, iubesc și sunt foarte sinceri. Dar imediat ce nu vor mai putea visa sau le veți înșela așteptările, se vor dezamăgi.

Ei nu iubesc realitatea, trăiesc visând. De aceea încercați să găsiți puterea de a-i inspira cât mai des posibil. Sunt foarte sensibili, deși uneori par reci și nemiloși.

Nu vă fie frică să-i readuceți cu picioarele pe pământ, dar nu exagerați deoarece acesta este modul lor de viață. Respectați-le obiceiurile și visele!

Aveți grijă de dragostea voastră!