Inelul tău te poate ajuta să te cunoști mai bine și să rezolvi problemele într-o relație!

Acest test este creat special pentru femei. După cum cunoaștem, prietenele cele mai bune a unei femei sunt diamantele. Majoritatea femeilor de orice vârstă, adoră bijuteriile, mai ales inelele cu diamante. Treceți testul ”Alege inelul pe plac” și aflați la care capitol trebuie să lucrați pentru a construi o relație de durată.

Pentru a trece testul, este necesar să vă concentrați atenția asupra propriilor gânduri. Așezați-vă cât mai comod și relaxați-vă. Inspirați adânc de 3 ori și gândiți-vă la relația și atitudinea personală față de persoana dragă.

Dacă la momentul de față sunteți singură, imaginați-vă care ar fi partenerul perfect și cum v-ați simți în relația cu acesta. Gândiți pozitiv și alegeți unul din inelele prezentate în imagine. Stabiliți care element vă caracterizează și aflați descifrarea răspunsului mai jos:

1. Focul. Acest inel adesea este pe placul femeilor pasionale, misterioase și senzuale. Deseori, lumea interioară este un adevărat mister chiar și pentru ele însăși. Aceste femei încă nu trăiesc în simțul armoniei și deseori creează conflicte în relația cu persoana dragă. Cel mai bine e să lucrați asupra propriei persoane și doar așa veți înțelege mai bine partenerul.

2. Gheață. Acest inel este pe placul femeilor discrete. Acestea par reci și distante doar la prima vedere. Cu un partener demn, o astfel de femeie se va descoperi din toate punctele de vedere, iar gheața se va transforma în apă. O astfel de femeie este un partener de încredere și o adevărată muză pentru bărbați.

3. Apa. Acest inel este pe placul femeilor ce se adaptează ușor la orice situație. O astfel de femeie este mereu în centrul atenției și are talentul de a dezamorsa orice conflict. Aceasta scapă cu ușurință din orice situație mai puțin plăcută. Calitățile prețuite a partenerului sunt inteligența și generozitatea.