Într-o zi vei întâlni pe cineva, pe care îl vei simți cu sufletul

Într-o zi vei întâlni pe cineva pe care îl vei simți. Nu-ți vei pierde mințile, sentimentele nu vor fi foarte puternice, iar inima nu-ți va bate foarte rapid atunci când te vei gândi la această persoană. Nu va trebui să-l urmărești pe rețelele de socializare, ca să afli unde este și ce face.

Nu-ți vei petrece nopțile analizând fiecare din acțiunile sale.

Nu va trebui să te abții, atunci când vrei să spui ceva, sau să-ți ascunzi dragostea pe care o simți pentru această persoană din frică să nu-l sperii.

Nu va trebui să aștepți un semn de sus sau momentul potrivit pentru a fi cu el.

În schimb, intențiile sale vor fi foarte clare. El va folosi toate șansele să-ți demostreze, cât de mult însemni pentru el – în fiecare acțiune. El va dori să-și petreacă timpul cu tine, să găsească timp. El va fi gata să fie cu tine, de parcă te-ar fi căutat toată viața.

Într-o zi vei întâlni pe cineva, care te va face să crezi din nou în dragoste. Te vei îndrăgosti atunci, când nu vei mai căuta dragostea. Atunci, când în inimă va rămâne un gol după cei care te-au rănit. Când zidul pe care l-ai construit în jurul inimii va fi impenetrabil și prin el nu va putea pătrunde nici o rază de soare. Sufletul tău va fi obosit de tot ce ți s-a întâmplat până acum.

Și totuși, în ciuda experienței dureroase această persoană va face dragostea ușoară și naturală. El te va face să dorești să-ți deschizi inima și să te încrezi. El te va face să vrei să-l crezi și să-l iubești ca și cum niciodată nu ai fi suferit.

Într-o zi vei întâlni pe cineva care simte exact ca tine. El nu te va înșela, el va fi sincer. El nu va neglija relația pe care o aveți și va avea intenții serioase. El va fi mândru de relația voastră. El îți va demonstra cât de mult însemni pentru el. El nu-ți va promite întreaga lume, te va face parte din lumea sa. Nici măcar nu te vei îndoi că el este Singurul.

Nu te vei îndoi de sentimentele și intențiile lui. El te va accepta așa cum ești.

Într-o zi vei întâlni pe cineva care te va face să fii tu însuți. Și vei fi tu însuți alături de el. Nu va trebui să-l convingi că și el trebuie să iubească. Nu va trebui să aștepți până când el va înțelege ce simte pentru tine. Nu-ți va fi rușine, de parcă ai fi un secret murdar, care este ascuns de toată lumea.

Totul va deveni simplu. Vei spune ceea ce crezi, nu te vei controla, nu te vei teme de nimic. Vei lăsa în urmă toată durerea din trecut și vei intra cu îndrăzneală într-un viitor nou alături de el.

Într-o zi vei întâlni pe cineva care ți se potrivește perfect și vei înțelege de ce nu ți-a reușit cu nimeni până acum. El îți va demonstra că dragostea este frumoasă și gingașă – la fel cum îți imaginai. El te va iubi – așa cum o meriți.