La ce oră te-ai născut? Destinul tău depinde în cea mai mare măsură de aceasta!

Acest lucru este mai important decât semnul zodiacal.

Întreaga zi este împărțită în 6 perioade, care diferă energic și intră sub influența diferitor planete. În astrologie ziua este împărțită în 12 segmente. Dacă veți ține cont de aceste perioade și segmente, veți putea afla multe despre natura și înclinațiile omului.

Vă propunem să aflați ce spune ora la care ați venit pe lume despre caracterul și destinul Dumneavoastră.

1. Prima perioadă: 00:00 – 04:00.

Oamenii născuți în acest interval sunt o sursă de cunoaștere și înțelepciune. Ei pot vinde orice și oricui.

00:00 – 02:00.

Acești oameni sunt niște organizatori minunați. Abilitățile lor analitice sunt pe primul loc! Sunt protejați de Mercur! La școală au avut doar note bune. În orice companie se simt ca peștele în apă. Le place foarte mult comunicarea.

02:00 – 04:00.

Oamenii născuți în acest interval se află sub protecția lui Venus. Sunt economi.

Le place să muncească, să mențină confortul în casă, să se îmbrace la modă. Iubesc arta și muzica. Sunt foarte fideli.

2. A doua perioadă: 04:00 – 08:00.

Persoanele născute în a doua perioadă sunt foarte ambițioase.

04:00 – 06:00.

Aceste persoane pot fi cam agresive, deoarece sunt guvernați de Marte. O caracteristică a lor este cea de a ieși în evidență.

Nu vă veți plictisi niciodată cu ei. Cariera lor este destul de reușită. Au nevoie de un partener puternic.

06:00 – 08:00.

Acești oameni sunt guvernați de Neptun. Sunt foarte profunzi, au o lume interioară bogată. Le este ușor să înțeleagă sentimentele altora. Dar în relație se pot comporta într-un mod cu totul neașteptat.

3. A treia perioadă: 08:00 – 12:00.

Aceste persoane sunt destul de ambițioase, au toate șansele să obțină un mare succes în viață, fiind foarte talentați.

Optimismul și energia inepuizabilă care-i caracterizează le sunt fi de mare folos în viață.

08:00 – 10:00.

Uranus este patronul acestor persoane. Cel mai adesea au mulți prieteni, pentru că sunt prietenoși și plăcuți în comunicare. În orice companie vor avea rolul de lider informal. Iubesc să lupte pentru dreptate, nu acceptă minciuna sub nici o formă.

10:00 – 12:00.

Acești oameni sunt controlați de Saturn. Cel mai adesea ocupă o poziție de lider, au o mare autoritate în societate. Au mare succes în carieră.

Sunt foarte fideli și constanți, dar nu prea au noroc în dragoste deoarece sunt mereu preocupați de cariera lor.

4. A patra perioadă: 12:00 – 16:00.

Acești oameni sunt foarte curioși. Sunt născuți pentru a deveni profesori, matematicieni sau consilieri pentru dezvoltarea personală. Nu-și pot imagina viața fără scandaluri și drame personale.

12:00 – 14:00.

Jupiter este patronul acestor persoane. Pot fi niște elevi răi, dar ar putea deveni niște profesori excelenți. Lumea le cere deseori sfaturi.

Menirea lor este de a deveni profesor. Pasiunea lor este călătoria și noile impresii.

14:00 – 16:00.

Acești oameni se află sub protecția lui Pluto. Le place să sară în ajutor.

Sunt atrăgători, de aceea își aleg niște parteneri care sunt la fel ca ei. Ei au o charismă incredibila, toți doresc sa le fie prieteni.

5. A cincea perioadă: 16:00 – 20:00.

Acești oameni sunt foarte activi. Ei caută mereu să învețe ceva nou, să încerce necunoscutul, să trăiască o viață deplină. Cu toate acestea fiecare dintre deciziile lor care, la prima vedere par nebunești, este planificată.

16:00 – 18:00.

Sunt protejați de Venus. Acești oameni sunt fie foarte norocoși, fie niște ghinioniști. Sunt romantici. Povestea lor preferată este „Cenușăreasa”. Este foarte ușor de comunicat cu ei. Sunt ideali pentru rolul de soție sau de soț.

18:00 – 20:00.

Patronul lor este Mercur. Munca ocupă un loc foarte important în viața lor. Ei sunt foarte îngrijorați de sănătatea lor, așa că sunt atenți la ceea ce mănâncă.

Printre ei există o mulțime de medici sau persoane care au studii medicale. Alții preferă să joace în diferite jocuri ori să se ocupe de programare.

6. A șasea perioadă: 20:00 – 00:00.

Acestea persoane au un caracter puternic, sunt niște lideri născuți. Este foarte dificil să-i convingeți sa facă sau să renunțe la ceva. Încrederea în sine este principala lor virtute și, în același timp, un defect.

20:00 – 22:00.

Soarele este patronul lor. Scena este locul unde își vor dezvălui toate talentele. Sunt plini de pasiune și iubire, pot flirta chiar de la naștere. Se îndrăgostesc practic la prima vedere. Se simt și se comportă ca niște staruri de cinema.

22:00 – 00:00.

Oamenii născuți în acest interval sunt protejați de Lună. Le place să aibă grijă de ceilalți. Cel mai important lucru în viață lor este familia, ei se consideră mereu capul familiei. Pot avea o mare putere asupra oamenilor.

Coincide această descriere cu caracterul Dumneavoastră? Recomandați articolul și prietenilor Dumneavoastră!