Luna în care s-a născut soțul dvs. poate spune multe despre viața voastră comună

Specialiștii consideră că în prima lună de viață copiii își stabilesc relația cu lumea înconjurătoare și își formează principalele obiceiuri. Iată cum influențează luna nașterii personalitatea bărbatului dvs.!

Ianuarie

Bărbatul de ianuarie este un om cu o voință de fier, pe care nu poți să nu-l observi. El intră rapid în esența lucrurilor, este un om sigur și de încredere.

Deși un astfel de bărbat de multe ori nu înțelege firea oamenilor cu care interacționează, nu poți rămâne indiferent față de el: fie îl iubești, fie îl urăști.

Bărbatul născut în miezul iernii are o gândire analitică excelentă și nu acceptă aroganța în raport cu sine.

Februarie

Bărbatul născut în februarie este foarte sensibil, chiar dacă are un caracter puternic. Lui îi place să ia decizii rapide și bine chibzuite totodată.

De asemenea el acceptă cu dificultate reproșurile și sfaturile răutăcioase, dar nu insistă atunci când înțelege că nu are dreptate.

Pentru el familia este o valoare supremă. În relații de dragoste el este foarte sincer și blând, dar uneori îi lipsește hotărârea.

Martie

Bărbatul de martie este foarte educat și echilibrat. El tinde mereu spre auto-perfecționare și are o inteligență remarcabilă.

El detestă aventurile și compromisurile, fiind sensibil față de opinia celor din jur despre el. De aceea suportă greu critica și învinuirile gratuite.

Înțelepciunea și hotărârea sunt calitățile sale în raport cu propria jumătate, chiar dacă uneori poate fi impulsiv.

Aprilie

Bărbatul de aprilie este binevoitor și preferă faptele, nu vorbele. Este pasionat de ceea ce face și preferă să fie minuțios, tinzând mereu spre perfecțiune.

Orice ar începe să studieze, el va deveni printre cei mai buni în domeniul său și va putea stabili relații colegiale cu persoanele cheie.

Îi plac femeile îngrijite, iar în conflictele soției cu persoane terțe îi ia mereu apărarea, chiar dacă nu are dreptate.

Mai

Bărbatul născut în mai nu iubește explicațiile detaliate. Pentru el e important să reacționeze rapid și hotărât, pătrunzând mereu în esența problemei.

Nerăbdarea și ambiția îl face să tindă să preia mereu controlul asupra situației, dar totodată își cunoaște propriile limite.

Colegii îl apreciază, căci sunt în relații bune cu el. De asemenea el este binevoitor și săritor la nevoie, detestând lucrurile mărunte și neînsemnate.

Iunie

Bărbatul de iunie este individualist și nu îi pasă de opinia societății. El se simte superior față de colegi și tinde să îi controleze, dar nu are pic de răutate sau invidie.

El este diplomat din fire și știe să găsească ieșire din situațiile dificile. Este un bun psiholog și îi este ușor să câștige încrederea oamenilor.

Prietenii îi apreciază cumpătarea și imparțialitate, iar inteligența sa este de-a dreptul impresionantă.

Iulie

Bărbatul născut în iulie este calm, răbdător și foarte isteț, putând sesiza foarte rapid nesinceritatea interlocutorului.

Are o viziune dualistă asupra vieții și nu vede nuanțe între negru și alb. Este o persoană altruistă, căreia îi place implicarea socială.

Uneori își supra apreciază puterile, dar asta se compensează de capacitate de a-i motiva și a-i conduce pe cei din jur.

August

Bărbatul de august este o persoană integră, un soț exemplar și un părinte ideal.

El este foarte perseverent și echilibrat, chiar dacă îi plac senzațiile și interesele noi.

El este capabil să evalueze obiectiv orice situație și să își asume responsabilitățile. Talentul și spiritul practic îl fac să câștige aprecierea colegilor și prietenilor.

Septembrie

Bărbatul născut în septembrie au o minte ageră și o inteligență deosebită. Lor le place să conducă și să aibă relațiile prietenoase cu cei din jur.

Dacă reușește să pună stăpânire pe propria voință, el poate fi deosebit de hotărât și perseverent.

Totodată el este foarte sensibil la complimente, fapt ce îl poate face să ia decizii eronate. Pentru el familia și mai ales copiii sunt mereu o prioritate indiscutabilă.

Octombrie

Bărbatul de octombrie este sufletist și conservator. El are la dispoziție o intuiție foarte bună și o logică de fier.

El este direct și nu acceptă compromisurile, fapt ce îi poate juca festa uneori. Având o fire foarte sinceră, el nu acceptă servilismul și ipocrizia.

În relații cu femeile el este foarte responsabil și fidel, care își pune familia în capul mesei.

Noiembrie

În noiembrie se nasc bărbați serioși, amabili și punctuali. Unul ca acesta poate găsi limbă comună practic cu oricine.

În certuri el este mereu sigur de propria dreptate și cedează doar în situații excepționale. Totodată el are nevoie de perioade de singurătate pentru a se reculege.

În relații el preferă stabilitatea și liniștea familiei. Călătoriile îi displac, el mai curând preferă să petreacă timpul acasă, alături de cei dragi.

Decembrie

Bărbatul născut în decembrie este deosebit de harnic, fiind atent la calitatea lucrului pe care îl face, căci îi este plăcută aprecierea celor din jur.

Bărbatul de decembrie are principii foarte rigide, care nu pot fi schimbate. Dacă el se îndrăgostește de un hobby, îl va practica pentru tot restul vieții.

În ultima lună a anului se nasc bărbați care pot fi soți foarte buni, care aleg femei gospodăroase, care pun accent mai curând pe educația copiilor decât pe propria carieră.

Soțul dvs. se regăsește în această descriere? Ce ați putea adăuga aici?