Numărați câți cai sunt imagine și aflați vârsta emoțională!

Vă știți vârsta emoțională? Numărați caii din imagine și veți afla la care etapă de dezvoltare emoțională vă aflați. Uneori observați că visele și pasiunile voastre sunt foarte diferite de cele ale vârstnicilor voștri? Poate că ați simțit chiar că anii biologici sunt în totală contradicție cu ceea ce simțiți în subconștient. În acest caz, veți fi foarte curios să treceți un test expres și să calculați câți cai sunt în imagine. Deci, puteți foarte simplu să vă stabiliți adevărata vârstă emoțională.

Testul de atenție trebuie efectuat, conform unor reguli:

– concentrați-vă și priviți imaginea prezentată;

– răspundeți la întrebarea: ”Câți cai vedeți în imagine?”

– pentru a da un răspuns clar, cheltuiți nu mai mult de 3-5 sec.

Este foarte important să luați testul în serios. Datorită acestui test curios, puteți obține sfaturi valoroase pentru sine însuși. Deci, câți cai ați observat în imagine?

De la 1-5 cai – Înseamnă că sunteți încă copil și că nu aveți mai mult de 13 ani. Dar, aceasta nu înseamnă că vă comportați în același mod. Ați fost în stare să vă păstrați simțul copilăresc și să priviți fericiți această lume. Dezavantajul important sunt capriciile dvs. Prea mult cereți de la cei apropiați.

De la 6-10 cai – Sunteți un suflet tânăr. Vârsta dvs variază intre 16 – 25 de ani. Uneori aveți o dispoziție schimbătoare. Chiar dacă sunteți sufletul companiei și cu ușurință faceți față oricărei dificultăți, sunteți puternic influențat de societate. Bazați-vă doar pe opiniile dvs. Ignorați opiniile și sfaturile altora.

De la 11 și mai mulți – Sunteți matură, aveți peste 30 de ani, înțeleaptă și cu ”mintea rece”. Faptul acesta înseamnă că întotdeauna luați decizii corecte și deliberate. Unii oameni vă consideră plictisitoare, cu un caracter foarte greu. Fiți puțin mai blândă față de ceilalți.

Psihologii calculează vârsta emoțională pentru a înțelege cum să lucrezi cu fiecare persoană în parte. În cazul dat, datorită testului, puteți să lucrați asupra neajunsurilor. Deveniți mult mai bun și descoperiți noi oportunități.