O familie își vinde casa, aparent obișnuită, la jumătate de preț. Dar după ce îi văd interiorul, vizitatorii refuză să o cumpere.

După cum cunoașteți, este destul de dificil să vinzi casa și să te muți în altă locuință. Asta presupune că trebuie să apelezi la serviciile agențiilor imobiliare, să cauți credite ipotecare la condiții favorabile, să pui în regulă documentele cu asigurarea imobilului, cu serviciile fiscale și multe alte bătăi de cap.

Așadar, în momentul în care reușești totuși să faci toate acestea, simți o ușurare deosebită, căci o muncă grea și anevoioasă a dat roadele așteptate.

Dar Gillian și David Walsh nu reușesc nicidecum să-și vândă casa. După 13 luni de eforturi și reducere a prețului inițial de 75.000$, ei încă nu au reușit să găsească cumpărători. Priviți în interiorul acestei case ca să înțelegeți motivele…

Din exterior casa din Crosby, Anglia, pare frumoasă, îngrijită și destul de mare. Sigur o casă cu 6 dormitoare poate părea chiar prea mare pentru o familie tânără. Dar realitatea e că nimeni nu se arată interesat de această casă.

La prima vedere situația pare de neînțeles… Dar imediat ce ați păși în interiorul casei, lucrurile se vor calrifica!

De fapt ceea ce veți vedea în această casă s-ar putea să vă șocheze la propriu, căci veți avea impresia că ați călătorit în timp și v-ați întors cumva în antichitate. Dar de fapt aceasta e decizia lui Gillian și David, care sunt împreună de 30 de ani.

În această casă au crescut 8 copii. Dar acum, când toți au crescut și au plecat, casa cu 6 dormitoare a devenit o povară grea pentru ei.

Imediat ce agentul imobiliar a încărcat pozele pe internet, oamenii din întreaga lume au început să facă glume pe seama gustului lui Gillian.

Cu toate acestea soții sunt nedumeriți și chiar nu înțeleg de ce nu pot găsi cumpărători.

“Ei își iubesc casa” – mărturisește unul din vecini. “Ei nu înțeleg ce nu e în regulă cu casa lor. În principiu ei vând casa, iar nu mobilierul sau decorațiile”.

Nici până în ziua de azi soții Walsh nu au reușit să vândă casa. Acum cunoașteți și voi care este cauza.

Ce părere aveți despre această casă? V-ați aventura cu o astfel de cumpărătură?