Prietenele te vor invidia! 17 idei superbe pentru o manichiură de vară.

Orice femeie va fi de acord că o manichiură feminină și îngrijită – este garanția încrederii de sine. În fiecare sezon moda se schimbă, uneori cardinal. De aceea multe femei se întreabă ce manichiură este actuală în vara 2018?

Nuanțele actuale în acest sezon vor fi: albastru, turcoaz, roz, roșu, coral, violet și oranj. De asemenea, vor fi populare: culoarea citron, mov, mentă, violaceu, bej și culoarea piersicii.

În ceea ce ține de forma unghiilor, cele mai actuale vor fi formele de migdală și unghiile ovale.

1.

Ombre

Foarte actual în acest sezon va fi un design gradient al unghiilor, realizat cu nuanțe strălucitoare. Gradientul poate fi vertical, orizontal și chiar diagonal, cu tranziții de la tonuri pastelate până la culori aprinse neobișnuite.

2.

Dantelă și monograme

După cum se știe, în acest sezon designerii de îmbrăcăminte au folosit în colecțiile sale ghipurul și dantela. Această tendință se regăsește și în manichiură. Manichiura de vară cu o dantelă elegantă arată stilat și feminin. Amatoarele manichiurei cu sclipici pot completa designul cu pietre și paiete.

3.

4.

5.

Nud

Naturalețea unghiilor rămâne a fi foarte populară în rândul femeilor. Manichiura în stil ”nud” arată foarte bine și se potrivește oricărei ținute vestimentare. Stiliștii recomandă să combinați nuanțele pastelate cu paiete și pietre. Frumusețea constă în simplitate.

6.

7.

Flori

Imprimeurile florale – un ornament must have în ținutele vestimentare, încălțămintea și chiar în îndustria de frumusețe. În tendință sunt toate tipurile de flori. Puteți ”înviora” aspectul florilor cu ajutorul nisipului de catifea, pudră acrilică și autocolante 3D.

8.

Decorați unghiile cu diferite desene tematice cu fructe pe fon monocromatic. În general, tot ceea ce este asociat cu o vară fierbinte și odihna de vară – poate decora unghiile. Nuanțele preferate pentru acest design sunt cele pastelate și clasice.

9.

Aur

Nu mai puțin popular, în acest sezon, este decorul unghiilor cu elemente de aur. Înainte de a alege o astfel de manichiură, trebuie să țineți cont că excesul poate distruge imaginea femeii. Cele mai actuale sunt combinațiile de aur pe fon negru, roz sau maro. Ca bază pentru elementele din aur poate servi și manichiura french.

10.

Puncte și linii

Ornamentele geometrice pe unghii rămân a fi actuale deja câțiva ani. Pe unghii pot fi desenate figuri geometrice complicate sau linii simple.

11.

Desene 3D

Decorul cel mai actual în sezonul de vară 2018 sunt desenele 3D. Florile volumetrice arată fresh în timpul verii. Continuă să rămână actuale paietele, pietrele și designul kami fubuki.

12.

Manichiura moon 

Acest design era deja puțin demodat și nu se mai bucura de aceeași popularitate, dar designerii l-au resetat și astfel, manichiura Half Moon a căpătat a doua viață. Acum forma semilunei este diferită – triunghiulară, diagonală sau curbă.

13.

Curcubeu

Acest design al unghiilor arată foarte distractiv. Tendința rămâne la fel de actuală ca și în sezonul 2017. Liniile și culorile curcubeului pot fi amplasate pe unghii în orice ordine și chiar se pot răsuci într-un cerc.

14.

Folie multicoloră – tendință de vară

Acum puteți folosi chiar și folie de culoare roz, albastru sau mov. Acest decor conferă unghiilor o strălucire metalică unică. Încă rămân actuale benzile din folie sau efectul de ”sticlă spartă”.

15.

Desene aerografice și stamping

Mereu actuale pentru că arată extrem de bine și înfrumusețează orice manichiură.

16.

17.

Alegerea manichiurii de vară pentru sezonul 2018 este variată. Femeile de orice vârstă și cu diferite preferințe, își pot găsi un design care li se potrivește cel mai bine.