Roșu, mov sau culori naturale? Alege culoarea rujului și îți spunem ce fel de personalitate ești!

Fă un test curios, datorită căruia te vei înțelege pe tine însuși și vei afla ceva interesant despre propria personalitate. Psihologii au elaborat o teorie, conform căreia starea de spirit se află în corelație cu aspectul fizic a unei persoane. După testele psihologice, s-a dovedit faptul că această corelație se manifestă într-un mod mai clar la femei decât la bărbați. Fără îndoială, poți afla nu numai starea de spirit, ci temperamentul și calitățile ce dezvăluie caracterul unei femei, după preferințele sale vestimentare, a coafurii sau machiajului.

Ce are comun culoarea rujului cu caracterul și trăsăturile personale a genului feminin?

Urmăriți testul de mai jos și veți putea cu ușurință să faceți un portret general psihologic al propriei persoane. Alegeți culoarea rujului preferat sau culoarea preferată a prietenii dvs. Observați imaginea prezentată și aflați despre ce vă vorbește culoarea rujului.

1. Culorile purpurii și mov: Alegerea este făcută de o fire sigură și rezonabilă. Este o persoană cu multă încredere de sine, știe exact ce face, este un lider.

2. Culoarea roșie-închisă: Este aleasă de fetele ce le place să fie admirate de cei din jur, au succes la genul masculin. Sunt niște persoane senzuale și pasionate. Acestea sunt individuale și încrezute în sine.

3. Culorile pastelate, naturale: Sunt alese de o fire blândă, romantică și vulnerabilă. Este o persoană bună, căruia nu-i plac conflictele.

4. Culori cu diverse nuanțe de albastru: Acestea sunt alese de o fire ce își dorește să atragă atenția celor din jur. Le place să-și accentueze individualitatea. Din punct de vedere emoțional, este rezervată și rece.

5. Nuanțe morcovii: Sunt alese de persoanele pozitive, cu caracter blând și cu o imaginație bogată. Domnișoarele sunt vedete la întâlnirile cu prietenii și au un simț bun al umorului.

6. Roșu aprins: Această culoare caracterizează o fire sigură și încrezută în sine, cu un temperament puternic. Adesea însă, alegerea acestor culori este o încercare de a ascunde lipsa de încredere în sine, sau pentru a atrage atenția celor din jur.

Datorită testului, cu ușurință poți afla trăsăturile caracterului unei doamne sau domnișoare, chiar dacă nu o cunoașteți.