Servitoarea și-a rugat fiul să mănânce în camera de baie. Iată ce a făcut stăpânul casei când a aflat acest lucru

Servitoarea trebuia să servească o cină festivă și nu avea unde să-și țină fiul de 4 ani. Omul de afaceri, pentru care muncea femeia, știa că ea este mamă singură, de aceea i-a permis să vină la muncă cu fiul său. Povestea acestei femei a fost povestită de GoodTimes.

Tânăra femeie muncea de dimineața până noaptea târziu și se simțea vinovată față de copilul său. Proprietarul vilei, știind despre situația dificilă în care s-a pomenit femeia, i-a pregătit o cameră în casa luxoasă, pentru ca servitoarea să poată locui în ea cu fiul său mic.

Dar fermeia a refuzat oferta patronului: „Mulțumesc, domnule, dar nu trebuie să faceți asta. Mă tem voi crea multe probleme familiei dvs.”Auzind răspunsul servitoarei bărbatul a decis să nu mai insiste. El respecta decizia femeii și de atunci nu au mai abordat acest subiect.

Adevărul este că servitoarea își făcea griji de faptul că fiul să mic ar fi observat îndată diferența dintre familia sa și familia omului de afaceri, iar sărăcia lor ar fi influiențat negativ psihicul micuțului. În vila luxoasă erau multe dormitoare și toate aveau toaletă și cameră de baie. Multe din aceste camere de baie erau mai spațioase decât întreaga locuință a familiei băiatului!

Odată bărbatul a organizat o cină, la care au fost invitați sute de oaspeți. Servitoarea trebuia să servească acest eveniment important.

Dar, fiindcă copilul nu avea cum să stea tot acest timp singur acasă, femeia l-a adus cu ea.

Când oaspeții au început să se adune, servitoarea și-a condus fiul într-una din camere de baie, care era foarte rar folosită de proprietari. Mama i-a adus fiului o farfurie cu rulourie, pe care i le-a cumpărat pe drum spre muncă.

Când fiul femeii a intrat în baie, a rămas uimit de luxul încăperii. Podeaua din marmură și chiuveta străluceau de curățenie iar băiatul pentru prima dată în viață a văzut o cadă de baie.

Femeia i-a spus băiatului că acesta este un loc special și i-a ordonat fiului să stea cuminte, după care a plecat să servească oaspeții. Băiatul s-a așezat pe podeaua din marmură și a început să mănânce din rulourile cu carne, fredonând melodiile sale preferate.

Proprietarul vilei, care a trecut pe lângă servitoare, a întrebat femeia, unde îi este totuși fiul. Servitoarea jenată, i-a răspuns că băiatul se joacă în grădină. Bărbatul a dat din cap și s-a pornit să caute copilul. În grădină nu a găsit niciun băiețel și a decis să caute prin casa imensă. Bărbatul a fost în bucătărie, în coridor, în toate dormitoare, când deoadată a auzit o voce de copil care cântă în camera de baie.

Bărbatul a rămas șocat la vederea băiatului care mânca și cânta în camera de baie. Proprietarul a întrebat copilul: „De ce mănânci aici, tinere? Știi ce fel de loc este acesta?”

Băiatul a răspuns: „Mama mi-a spus că această cameră este deosebită, proprietarul acestei case a pregătit-o pentru mine. Serviți un rulou?

La auzul răspunsului naiv al băiatului, proprietarul a dat din cap și a zâmbit. Apoi s-a așezat pe podea lângă băiat și îndată și-a amintit de copilăria sa. Părinții săi erau oameni săraci și familia cu greu supraviețuia.

Câteva minute mai târziu bărbatul s-a întors în sufragerie la oaspeții săi, și-a cerut scuze că nu i-a distrat până acum deoarece are un invitat special.

Apoi a luat două platouri mari cu cele mai luxoase delicatese și s-a întors în camera de baie unde stătea băiatul.

Bărbatul s-a așezat, ca și băiatul pe podea și ei au continuat să mănânce și să cânte împreună. La un moment dat, bărbatul i-a spus băiatului, că mama sa este o femeie deosebită și o mamă extraordinară.

„Trebuie să fii bun cu mama ta, copile. Iubește-ți mama și fii un om bun atunci când vei crește mare.” – a îndemnat bărbatul micul băiețel.

Între timp oaspeții și-au data seama că proprietarul casei nu este printre ei și au început să-l caute. Când l-au găsit în camera de baie, cântând, cu mare plăcere s-au alăturat acestui duet.

Datorită acestei întâlniri băiatul a crescut cu convingerea că mama sa este o persoană respectată și el s-a simțit cel mai fericit copil din lume. Băiatul a crescut și a devenit un om de afaceri de succes. Și-a creat propria afacere de milioane și a construit o casă cu o cameră de baie exact ca acea încăpere în care a stat în copilăria sa.

Tânărul a crescut generos și adesea dona unor organizații caritabile sume mari de bani, păstrându-și anonimatul. Mulți dintre colegii săi îl întrebau de ce face aceste gesturi anonim, iar bărbatul le explica:

„Nu voi uita niciodată, că în urmă cu mulți ani, un om foarte bogat și invitații săi au uitat despre statutul lor pentru a proteja sentimentele unui băiețel de 4 ani.”

Ceea, ce poate părea a fi un lucru minor, deseori are un impact important asupra noastră… Nu uitați acest lucru!