Treceți testul de trivialitate și aflați detalii exclusive despre propria persoană!

Testul de trivialitate este folosit de către psihologi pentru a identifica problemele apărute în cupluri. Treceți acest test și veți afla detalii interesante despre temerile și dorințele subconștiente.

Cum să treceți testul? 

Pentru un rezultat veridic, este nevoie să respectați următoarele reguli:

– înainte de a privi imaginea, relaxați-vă timp de câteva minute;

– priviți imaginea timp de 1-2 secunde (nu mai mult);

– numiți ceea ce ați văzut în imagine (acesta va fi răspunsul).

Testul este numai bun atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De regulă, acesta este propus peroanelor ce se află într-o relație serioasă, de durată, sau sunt căsătorite.

Care este primul obiect pe care l-ați văzut în imagine? Dacă ați văzut un cuplu îmbrățișându-se, înseamnă că libidoul este la un nivel înalt. Aceasta doar în cazul în care ați observat din prima acest cuplu și imaginea nu vă provoacă emoții puternice. Există însă și alte versiuni:

1. Dacă nu percepeți o imagine clară, însemnă că încă nu v-ați găsit locul în interiorul propriei familii. Trebuie să găsiți răspunsul la întrebarea: Cine este capul familiei?

2. Ați observat cu ușurință cuplul dar această imagine vă provoacă emoții negative? Probabil nu sunteți siguri în partenerul dvs și credeți că v-ați pripit cu alegerea.

3. Dacă sunteți căsătoriți și această imagine vă trezește simțurile, însemnă cu nu sunteți satisfăcută. Acest fapt nu merită a fi ascuns, de altfel vă va afecta într-un mod negativ relația.

4. Câțiva delfini – acest fapt arată că nu sunteți o personalitate matură din punct de vedere emoțional. Nu sunteți gata pentru o relație serioasă sau doriți să schimbați partenerul. Dacă deja sunteți căsătoriți, veți avea de muncit din greu pentru o înțelegere reciprocă.

Cauza problemelor în cupluri deseori se dovedește a fi nivelul diferit de frivolitate a partenerilor. Acest test vă ajută să lucrați asupra problemelor intervenite în cuplu și să construiți o relație armonioasă în familie.