Tunsorile în scări – o modalitate de transformare a imaginii pentru toate tipurile de păr

Tunsorile executate în tehnica gradient sau în scări sunt cea mai bună modalitate de a schimba aspectul femeii, transformându-l spre bine.

Potrivit opiniei specialiștilor, specificul tunsorilor în mai multe straturi, constă în universalitatea lor: aceste tunsori se potrivesc tuturor femeilor, îmbunătățesc imaginea femeii, perfecționează stilul și manierele femeilor. Părul tuns în scări reprezintă, desigur, o schimbare spre bine.

1.

2.

Secretul executării reușite a tunsorilor în straturi constă în tehnica tăierii părului: de regulă părul se taie de sus până la vârfuri, respectiv părul are diferite lungimi. Părul tăiat în scări oferă posibilitatea să creați tunsori care accentuează individualitatea femeilor. În afară de schimbările aspectului exterior, părul tuns în scări creează o imagine de lux, mai ales în cazul femeilor cu părul des și voluminos.

Posesoarele părului subțire și rar, cu ajutorul acestor tunsori pot obține volumul dorit.

3.

Părul ondulat pentru femeile moderne nu este o problemă: tundeți acest păr în scări și veți putea foarte ușor să-l aranjați.

4.

Caracteristica principală a acestor tunsori este că părul tuns în scări conferă oricărui oval al feții un aspect perfect. Straturile de păr de diferite lungimi creează o imagine feminină, modelează un contur al feții delicat, în același timp privirea devine expresivă și deschisă. Părul tuns în scări contribuie la crearea imaginilor stilate și deosebite. Tunsorile scărite arată foarte bine pe părul scurt și lung, accentuând perfect părul vopsit în culori aprinse sau firele decolorate.

Varietății tunsorilor în scări se adaugă diferite tipuri de breton – scurt sau lung, uneori asimetric.

5.

6.

Tunsorile în scări arată deosebit de frumos pe părul de diferite lungimi. Varianta tunsorii în scări pe părul scurt – accentuează fața și conferă un volum suplimentar podoabei capilare. În același timp femeile arată mai tinere decât vârsta reală, au un aspect rafinat și mai feminin.

7.

Pe părul de lungime medie tunsorile în scări accentuează eleganța coafurii și conturează frumos fața. O nuanță suplimentară a părului contribuie la crearea unei imagini rafinate a femeii.

8.

Părul lung poate fi tuns în scări în diferite moduri.

9.

Tunsorile cu mai multe straturi se potrivesc tuturor tipurilor de păr – părului drept și ondulat, subțire și volumionos, cu breton sau fără. Tunsorile în scări exprimă eleganța, grația și armonia femeii.

Aceste modele de tunsori sunt din nou în vogă. Majoritatea femeilor preferă acest tip de tunsori din mai multe motive:

1. Tunsorile în scări sunt universale, deoarece se potrivesc oricărui oval al feții.

2. Se potrivesc oricărei vârste.

3. Nu necesită o îngrijire deosebită. Puteți aranja acest păr și în condiții casnice. Cu aceste tunsori puteți experimenta și în cele din urmă crea multe imagini elegante.

4. În funcție de tipul de tunsoare puteți corecta ovalul feții: puteți ascunde defectele și în același timp să accentuați avantajele exteriorului.

5. Pentru a menține forma tunsorii nu este nevoie să mergeți frecvent în saloanele de frumusețe: este suficient să tundeți părul o dată la 2-3 luni. Cu o astfel de tunsoare femeia arată mereu îngrijit și la modă.

10.

11.

12.

Un minim de timp și efort pentru aranjarea tunsorii – și în rezultat obțineți o imagine a unei femei practice, cochete, romantice și elegante.