Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, fac să te gândești la sensul adevărat al vieții

Unul din cei mai influenți oameni în industria divertismentului și a calculatoarelor, Steve Jobs a murit fiind miliardar, la vârsta de 56 de ani din cauza cancerului pancreatic. Ultimele cuvinte ale acestui om influent, fac să te gândești la sensul adevărat al vieții…

Iată ultimele sale cuvinte:

”Am ajuns la vârful succesului în afaceri, în ochii altora viața mea este esența succesului. Cu toate acestea, în afară de muncă, am puține bucurii. În cele din urmă, bogăția este pur și simplu un fapt al vieții cu care sunt obișnuit.

În acest moment, când sunt bolnat și stau culcat în pat și îmi amintesc toată viața mea, îmi dau seama că toată recunoeașterea și bogăția pe care le am sunt lipsite de sens și sunt lipsite de sensul suprem în fața morții iminente.

Poți angaja pe cineva să conducă mașina în locul tău, să câștige bani pentru tine, dar nu poți angaja, chiar și pentru toți banii pe care îi ai, pe nimeni care să poarte această boală în locul tău.

Poți găsi și cumpăra lucruri materiale. Dar există un lucru, care nu poate fi găsit și cumpărat, nu mai poți cumpăra o viață în locul celei pierdute.

Răsfață-te dar respectă pe alții.

Cu cât suntem mai în vârstă, cu atât devenim mai inteligenți și treptat ajungem să înțelegem că, ceasul care costă 30 de dolari și ceasul care costă 300 de dolari, arată aceeași oră.

Fie că vom purta un portmoneu care costă 30 de dolari, fie că vom avea un portmoneu de 300 de dolari – în ambele încape aceeași sumă de bani.

Fie că vom conduce o mașină, care costă 150.000 de dolari, fie un automobil în valoare de 30.000 de dolari, drumul și distanța sunt identice și ajungem la aceeași destinație.

Dacă bem o sticlă de vin care costă 300 de dolari sau un vin de 10 dolari – plăcerea va fi aceeași.

În casa în care locuim, cu o suprafață de 300 m² sau 3000 m² – suntem la fel de singuri.

Fericirea adevărată pe care o simțim în interior nu este provocată de lucrurile materiale ale acestei lumi.

Dacă zburăm cu un avion de primă clasă sau de clasă economică și avionul se prăbușește, atunci cădem odată cu el.

Deci… Sper că înțelegeți că atunci când ai prieteni sau pe cineva cu care poți vorbi – este o fericire adevărată!

Cinci fapte incontestabile:

1. Nu educați în copiii voștri dorința de a fi bogați. Educați copii astfel, încât să-și dorească să fie fericiți. Doar așa, atunci când vor crește, ei vor cunoaște valoarea adevărată a lucrurilor, nu prețul lor.

2. ”Consumați alimentele ca un medicament. În caz contrar va trebui să mâncați medicamente în loc de alimente.”

3. Cei care vă iubesc, nu vă vor părăsi niciodată, chiar dacă au 100 % motive să renunțe la dvs. El sau ea, va găsi întotdeauna un motiv să reziste și să nu vă părăsească.

4. Există o mare diferență între a fi om și a fi uman.

Dacă doriți să mergeți repede, mergeți singuri! Dar dacă doriți să ajungeți departe, mergeți împreună!

Șase cei mai buni medici din lume:

– Lumina soarelui

– Odihna

– Sportul

– Dieta

– Încrederea în sine

– Prietenii

Țineți prietenii aproape la toate etapele vieții și bucurați-vă de viața sănătoasă.”