Tatăl acestor fete este fotograf și creează niște fotografii pe care nu le poți găsi în alte albume de familie

Fotograful din Elveția, John Wilhelm face fotografii amuzante a fiicelor sale. El nu doar generează idei neobișnuite, dar și lucrează asupra fotografiilor astfel, încât să creeze niște imagini haioase. John își arată fetele în ipostaze și situații diferite. Toate subiectele pentru fotografiile de familie sunt foarte pozitive și unice.

Veți zâmbi sincer la vederea acestor imagini!

1.

2. Bărbatul povestește: „Înainte de a face o fotografie, creez o compoziție aproximativă, ca să înțeleg ce vreau să obțin în cele din urmă, după care lucrez asupra fotografiei.”

3. Fotograful se declară dependent de familie și fotografie. Tot ce poate face și toate talentele sale, bărbatul le investește în familie și fetele sale.

4. După ce va crește, această fetiță își va răsfoi albumul din copilărie cu mare drag.

5. Trebuie să menționăm că fotograful este atât de creativ nu doar în fotografiile cu fiicele sale. Fără excepție, toate lucrările sale sunt foarte originale și nu mai puțin captivante decât o comedie interesantă.

6. Pe site-ul său, John postează și alte colaje, multe din care pot fi numite conceptuale. Deși, în general, ele sunt doar distractive și interesante.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.