Un test unic: aflați ce impresie creați bărbaților!

Ești curioasă sa afli ce impresie creezi unui bărbat necunoscut? Orice doamnă sau domnișoară adoră florile. Chiar dacă nu recunoaște, întotdeauna dorește să primească în dar un buchet superb de flori aromate. Fiecare are floarea sa favorită, care provoacă emoții speciale. Deci, ai șansa să treci un test simplu, dar curios : ”cum te văd bărbații?”.

Vă prezentăm un test psihologic special. De obicei, astfel de verificări asociative sunt efectuate de specialiștii în domeniu, pentru a ajuta unele doamne în crearea relațiilor de durată. Vă propunem să treceți testul de sine stătător. Tot de ce aveți nevoie este de puțin timp liber și respectarea exactă a regulilor testului. Iată care sunt acestea:

– concentrați-vă atenția totală asupra testului;

– priviți imaginea și răspundeți la întrebarea: ”Ce floare sau buchet doriți să primiți de la omul drag?”.

Aflați răspunsurile testului: 

1. Trandafirul. Sunteți o regină adevărată, care își știe valoarea. Sunteți o fire cinstită și nobilă. Cu toate acestea, mulți prieteni suferă adesea de faptul ca spuneți adevărul în față. Știți cum să dați căldura sufletească oricărui nevoiaș și păreți a fi neajutorată. Dar când vine vorba de ceva serios, puteți să vă arătați ”spinii” și să rezolvați cu ușurință orice situație.

2. Bujorii. Dacă ați ales aceste flori, înseamnă că sunteți extrem de feminină. Sunteți o fire foarte blândă și visătoare, aveți o inima mare și sunteți dornică să-i ajutați pe toți din jur. Această energie a bunătății deseori atrage atenția bărbaților. Este cazul să remarcăm faptul că sunteți o fire fină, cu o intuiție extrem de dezvoltată. Deseori aveți visuri profetice.

3. Lalele. Sunteți o adevărată vânătoare de inimi, în care trăiește o felină periculoasă. Mulți dintre bărbați doresc să fie alături de dvs, dar sunteți extrem de capricioasă. Dvs. sunteți foarte atentă la alegerea partenerului. Niciodată nu iertați greșelile grave, mai ales trădarea. Sunteți influențată de societate și adesea opinia altor este mai importantă decât părerea partenerului sau chiar însuși a dvs.

4. Romanițe. Puteți cu siguranță fi numita ”Vindecătoarea sufletelor”. Alături de dvs bărbații uită de necazuri. Datorită energiei tale pozitive, dispoziția celor din jur este mereu foarte bună. Cu toate acestea, nu trebuie să vă sacrificați mereu. Din cauza bunăvoinței, nu aveți timp suficient pentru propria persoană. Corectați-vă puțin la capitolul dat. Deși partenerul dvs spune că vă adoră nu pentru aspectul fizic, totuși acesta trebuie îngrijit.

5. Gerbera. Dvs sunteți permanent într-o stare de iubire. Doar de dvs depinde dacă acest simț este față de bărbați diferiți sau numai de unul. Nu vă place când sunteți constrânsă. Dacă decideți să mergeți la un picnic și acest lucru nu se întâmplă, deveniți foarte iritabilă. Aveți un fundal emoțional foarte nervos. Ca să nu arătați ”rău de tot” în ochii unui bărbat, ar trebui să acordați timp pentru a vă relaxa.

6. Crini. Sunteți o adevărată doamnă. Aveți parte de simțul frumuseții și gusturi rafinate. Sunteți foarte perceptivă și trebuie să aveți încredere în cel de-al șaselea simț al dvs. Uneori bărbaților le este frică de dvs deoarece vă cred o doamnă indisponibilă. Uneori ar trebui sa fiți puțin mai blândă.

Dacă nu puteți alege între două flori, atunci ar trebui sa citiți semnificația ambelor. Acest test va dezvălui ce impresie creați bărbaților și la ce capitol ar trebui să lucrați mai mult.